hirdetés
hirdetés

A Csajok és Pasik felmegy a Facebookra

2010-11-23

Holnap indítják el a a Csajok és Pasik Facebook- alkalmazást. Fizetős lesz.

November 24-én indul a Csajok és Pasik alkalmazás a Facebookon. Az Iwiwen tesztelt Csajok és Pasik opció után a The Cook nevű fejlesztőcég az idén májusban egy saját weboldalt is készített. A holnap induló randioldal Fb-alkalmazását integrálva a Csajokespasik.hu oldallal nyit a közösségi oldalon.

A Csajok és Pasik az online kapcsolatfelvételi lehetőség mellett teljeskörű randiszolgáltatást is nyújt.

László Gergely, a The Cook ügyvezetője elmondta, hogy nem hagyhatták figyelmen kívül a Facebook népszerűségének növekedését, ezért nem is volt kérdés számukra, hogy újabb közösségi oldalra programozzanak alkalmazást.

Igaz csak fizetség ellenében lehet majd online csajozni és pasizni, de az első hónapban prémiumtagságot kap mindenki. Az alkalmazás letöltése után a személyes adatokat kell megadni, amelyek később is megváltoztathatóak. A felhasználó döntheti el, hogy anonim módon szörföl és hogy mennyit engedélyez a privacy beállításaiból.

Király András, a Csajok és Pasik márkafelelőse elmondta, hogy terveik szerint egy-két héten belül a Csajokespasik.hu-n is be lehet majd lépni külön regisztráció nélkül a Facebook-azonosítóval (Connect-et használva), ezzel még egyszerűbbé téve az alkalmazás használatát.

A Csajok és Pasik nem az első magyar randiszolgáltatás a Facebookon. Az első magyar randiszolgáltatás a Páratlan.hu Fb-applikációja volt. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés