hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Facebook-on lesz a premierje egy tévés dokumentumfilmnek

A televíziós premier előtt egy héttel a Facebook mutat be egy környezetvédelmi témájú dokumentumfilmet a PBS amerikai tévécsatorna. Este nem tudnák elérni ezt a közönséget.
hirdetés

A PBS amerikai közszolgálati adó közleménye szerint ez az első alkalom, hogy a nagy csatornák egyike az interneten sugároz először teljes egészében egy dokumentumfilmet.

A vetítés során a felhasználók rögtön meg is oszthatják véleményüket Marc Samels producerrel. „Ez lehetőség arra, hogy olyan új közönséget érjünk el, amelyet este egyébként nem tudnánk" - mondta a producer a The New York Times című lapnak.

A PBS az április 11-i Facebook-vetítés után nyolc nappal sugározza majd az Earth Days című alkotást. A 102 perces dokumentumfilm az amerikai környezetvédő mozgalom kezdetét mutatja be.

A készítőket nagy izgalomban tartja az internetes vetítés. A televízió Samels szerint olyan, mint egy távoli médium, és „az egész munka eltűnik egy fekete lyukban" - a Facebookon ellenben rögtön reagálnak és értékelnek a nézők.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés