hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar Burger King is beszáll a bohócos kampányba

Ingyenburgert igérnek annak, aki bohócnak öltözve kér enni. Hatásos videófilm is készült a McDonald's-nak odabökő kampánynak.

hirdetés

A jelenleg Amerikában dolgozó spanyol horrorrendező, Rodrigo Cortés készítette a Burger King új, halloweeni szezonra időzített reklámfilmjét, amelyben egy bicikliző fiút bohócok kergetnek hangulatos, a Stranger Things és a Stephen King-féle Az legújabb feldolgozása által csúcsra vitt kordivatot idéző jelenetekben.

A vicc ugye az, hogy az eredetileg az Egyesült Államokban indított kampány a McDonald'sszal pimaszkodik: ha bohócnak öltözve mész be a Burger Kingbe, kapsz ingyen egy Whoppert. A filmben szereplő főbohóc ráadásul tényleg egy gonosz Ronald McDonaldra emlékeztet, de ebben is van egy csavar, hisz Stephen King is részben róla mintázta Pennywise-t, a gonosz bohócot.

Ebbe a kampányba október 28-án és 29-én a magyar Burger King-gyorséttermek is beszállnak, azaz oda is be lehet menni majd (félelmetes) bohócjelmezben, és elvileg adnak érte kaját. A kampány mottója: A bohóc is lehet király! A reptéren sajnos nem érvényes az akció, oda ne öltözzön fel senki bohócnak. Vagy ha igen, viselje a következményeit.

Lent láthatók a magyar kampányplakátok, a hózentrógeres amerikai bohócmunkásé mellett az európai kultúrszellemiség jegyében némileg erősebb udvarbohóc hatású, "olaszos" jelmezekben.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés