hirdetés
hirdetés

A Nike-tól a Braun & Partnershez

2010-12-13

Távozott Szelei Szabolcs a Nike marketingigazgatói posztjáról. A Braun & Partnersnél vezető tanácsadó és üzletfejlesztési igazgató lesz.

2011. január elsejétől Szelei Szabolcs, a Nike marketingigazgatója személyében új vezető tanácsadóval bővül a B&P Braun & Partners Consulting tanácsadói csapata. Szelei a stratégiai tanácsadó csoport üzletfejlesztési vezetői pozícióját is betölti majd.

szelei szabolcs
Szelei Szabolcs
A szakember feladata a tanácsadói munka mellett a tanácsadó cég egyes üzleti egységeihez tartozó ügyfélprojektek fejlesztése, valamint új együttműködési lehetőségek és szolgáltatások kialakítása lesz. Szelei Szabolcs jelentős tapasztalattal rendelkezik a tanácsadócsoport főbb üzleti területein, a márka-, a reputáció- és a CSR menedzsmentjében.

Szelei Szabolcs 2000-ben alapította a Jobmonitor és a Profession.hu portálokat, amelyeket 2005-ben megvett a Sanoma. 2001-től kezdve hat éven keresztül dolgozott a Procter & Gamble brandmenedzsereként. 2008-ban a Reckitt Benckiser kategóriamenedzsere, majd egy évvel később a Nike marketingigazgatója lett.

Arról egyelőre nincsen információnk, hogy ki lett Szelei utódja a Nike-nál. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés