hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Sziget pólóját és kultikus tárgyát keresik dizájnpályázaton

Dizájnpályázatot hirdet a Wamp. A Szigetre keresnek pólót és kultikus tárgyat.
hirdetés

Elindult a Wamp Up 2010 dizájnpályázat, amin az idei Sziget Fesztivál pólóját, és a rendezvény kultikus tárgyát keresik. A pályázati anyagokat június 28-ig várják a szervezők.

A pályázattal a szervezők a hazai divat- és formatervezés iránt fogékony kreatívokat, diákokat és amatőröket keresik, akik két kategóriában nevezhetnek a dizájnversenyen, pólót és tárgyat tervezhetnek a Szigetnek.

A grafikákat- és látványterveket egy hattagú szakmai zsűri  bírálja el. A legjobbnak ítélt öt-öt alkotás közül kerülnek ki a kategóriagyőztesek, melyeket a július 18-i Wampon mutatnak be. A zsűri és a közönségszavazás által legjobbnak ítélt egy-egy pólótervet a Sziget limitált szériában forgalomba hozza. Emellett minden díjazott gazdagabb lesz egy kétszemélyes VIP Sziget hetijeggyel is.

A Wamp Facebook oldalán követhető lesz a pályázat minden fontos szakasza, és itt lehet majd szavazni a tíz bekerült pályamunka legjobbjára, amely közönségdíjban részesül.

 A pályázat részletes kiírása és további hasznos információk a Wamp oldalán olvashatóak.

Mint arról már írtunk, nemcsak a Szigetre, hanem a Hegyalja Fesztiválra is várták a pólóterveket, ott a leadási határidő április 30-a volt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés