hirdetés
hirdetés

A történelem legjobb asszisztensi álláshirdetése

2013-08-29

Zseniális álláshirdetést adott fel a Goodby, Silverstein & Partners társalapítója, Rich Silverstein, aki személyi asszisztenst keres, miután korábbi titkára távozott az ügynökségtől - tudósít az Adweek.

A Work4rich.com oldalon egy hat pontból álló tesztet tölthetünk ki, ahol felmérik, mennyire jól tudunk rendezkedni (Rich zöld és kék ceruzáit kell árnyalat szerint elrendezni), üzenetet átadni, felmérni a VIP-k erőviszonyait és hogy mennyire figyelünk a részletekre.

Azonban nemcsak a tesztoldal, hanem a Craiglisten közzétett álláshirdetés szövege is zsenialitásról tanúskodik, amiből röviden idéznénk is (de semmiképp sem szabad kihagyni az egészet): "Néztél már valaha a nagyság szemébe - és sírtad el magad, mert annyira szép volt, hogy már szinte bántott? Ha nem, ideje megismerkedned Rich Silversteinnel."

Az érdeklődők (már ha ezek után valakinek még nem ment el a kedve a munkától) szeptember 6-ig adhatják be jelentkezésüket a Work4rich.com oldalon keresztül. Rich maga választja majd ki a jelentkezők közül azokat, akiknek lehetőségük nyílhat vele dolgozni, és a "történelem legnagyobb Google Hangoutja" során dönt majd a győztesről. Kétféle ember nem lesz szívesen látott: az ipari kémek, és a poéngyilkosok. Az egyetlen ember, aki poéngyilkos lehet, az Rich. Kellemes ceruzarendezgetést mindenkinek!

Fülöp István

(forrás: Adweek.com)
hirdetés
hirdetés