hirdetés
hirdetés

Ősszel nem indul a Megasztár 6

2011-08-19

Hosszabb adásidejű lesz a Tények és az Aktív, indul az ÖsszeEsküvők reality, és a csatorna átáll 16:9-re. A Tv2 őszi műsorstruktúrájában nem szerepel a Megasztár.

Hosszabb műsoridővel és több hírrel jelentkezik a Tények, amit a szintén hosszabb Aktív követ majd - derül ki a Tv2 őszi műsortervéből, amiben viszont nem szerepel a korábban partival is beharangozott 6. Megasztár.

Ezzel kapcsolatban Kiss Péter, a Tv2 programigazgatója azt mondta, hogy a következő időszakban az új valóságshow-jukra, a Hajdú Péter gyártásában készülő ÖsszeEsküvőkre koncentrálnak. Ez napi összefoglalókkal, showműsorokkal és késő éjszakai kiadásokkal jelentkezik, míg a reality heti összefoglalója a Fem3-ra kerül, a szintén a Tv2 Csoporthoz tartozó Pro4-en pedig éjszakai, élő közvetítést láthatnak a nézők.

Hajdú Pétert a Frizbivel augusztus 28-tól lehet újra látni, augusztus 29-től pedig új epizódokkal jönnek a külföldi sorozatok: a Krimihétfőben az NCIS és az NCIS Los Angeles kerül adásba, szerdán pedig a Dr. House és a Született feleségek új részeivel jelentkezik a csatorna.

Jövő héten, augusztus 22-én dupla részekkel visszatér a Jóban Rosszban, azonban már augusztus 20-án és 21-én Jóban Rosszban maratonnal hangolódhatnak rá a nézők az új epizódokra. 

Ahogyan az RTL Klub, a Tv2 Csoport csatornái is átállnak a 4:3-as formátumról 16:9-re, melyet a Katedrális vezet be a Tv2-n. A Ken Follett bestselleréből hazánkban forgatott tévésorozatot a Tv2 nézői szeptember 1-től négy héten át, csütörtökönként esténként láthatják.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés