hirdetés
hirdetés

Akarata ellenére népszerűsítették az olimpiai bajnokkal a 2Rule márkát

2018-07-26

Szilágyi Áront lényegében átverték, írja az Index. Illetve hát a vívó maga mondja.

Mészáros Lőrinc sportmárkáját, a 2Rule-t többször népszerűsítették már a közszolgálati tévében, riportban és termékelhelyezés formájában egyaránt. Most az Index írta, hogy Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívót annak ellenére szerepeltették a terméket népszerűsítendő, hogy ő, illetve menedzsmentje azt kifejezetten visszautasította.

Július 20-án volt látható az M4Sport Kisbajnok című műsora, ebben szerepelt Szilágyi is. Utólag pedig közleményt adott ki, amelyben többek között felsorolja, hogy milyen márkákkal, illetve sportszervezetekkel áll jelenleg kizárólagos szerződésben, ami miatt a 2Rule népszerűsítésében nem vehet részt.

„Az engem kizárólagosan képviselő menedzsment, a Strongaa Management részére több kérés is érkezett, hogy vegyek részt a 2Rule márka népszerűsítésében. Mivel erre az élő szerződések nem adnak semmilyen lehetőséget, a menedzsmentnek mérlegelési lehetősége sem volt, így a kérést visszautasította. Ezt követően tájékoztattak, hogy a július 13-ai, a világbajnokságra való utazást megelőző utolsó edzésük sajtónyilvános lesz. Utólag sajnos azt gondolom, hogy nyilvánvaló szándéka volt a “szervezőknek” egy olyan márka népszerűsítése, melyre nincsen lehetőségem és ennek okán sem mérlegelni, sem hozzájárulni nem tudok a megjelenítéséhez. Így a készülő anyagban akaratom ellenére nevemet és arculatomat használták, amire sem jogi és sem etikai megfontolásból így nem lett volna lehetőségük."

Szilágyi hozzáteszi, hogy a műsroban a Vívószövetség vezetőinek kifejezett és nyomatékos kérésére vett részt, viszont a menedzsmentjének azt ígérték, hogy az elkészült anyagokat a felhasználás előtt elküldik jóváhagyásra. "Ez a felvétel soha nem érkezett meg, így sem engedélyt, sem jóváhagyást nem adhattam rá" - mondja.

Kővári Ágnes, a 2Rule elnöke korábban utalt rá, hogy a Vasas és a Vívószövetség is 2Rule-t használ majd, ugyanakkor Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója azt nyilatkozta, hogy a Vasasnak szerződése van az Adidasszal, és marad is a német márkánál. A Dárdai Pál szemében megcsillanó turulról és a márkáról bővebben erre írtunk.

Puskár Krisztián

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés