hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az ismeretlen férfi kalandjai a Hipnózison

A Hipnózis reklámverseny díjátadóját április 30-án tartottuk a Budapest Music Centerben, a műsort a zseniális gyerekek vezették, a színpadon pedig egy ismeretlen férfi puszizkodott.

hirdetés

Ahogy korábban ígértük, apró meglepetésekkel készültünk az idei Hipnózis díjkiosztójára, akik ott voltak, talán értették is a nagyszerű poént, hiszen a meglepetés - a sok díj mellett - az volt, hogy az idei ceremóniát gyerekek vezették.

Ismerkedjünk meg először velük!

Kovács-Lengyel Dorottya

Dóri

Életkor: 8 éves, májusban lesz 9
Iskola: Karinthy Frigyes Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (IV. kerület)
Kedvenc reklám: Activia pocak,
Ha nagy lesz, színésznő, vagy állatorvos szeretne lenni.
Kedvenc időtöltése a színitanodába járás, és a kertben játszani.
2012. szeptember óta jár színitanodába

 

Farkas Dorina Mária

Dorina


Életkor: 10 éves
Iskola:Bajza utcai Kéttanyelvű Általános Iskola
Kedvenc reklám: új Adidas, Seven Days

Jelenleg színésznő szeretne lenni,de ez havonta változik :)
Kedvenc időtöltés: rsg, olvasás, biciklizés, zongorázás

Tanodába szeptembertől jár,és imádja.:)

 

Millei Zsombor Márk

Zsombor

Zsombor magáról: "9 éves leszek a nyáron. A XIX.ker Bólyai János Iskolába járok, matek-informatika szakra. Kedvenc időtöltésem a sportok: úszás, lovaglás, sí, foci. Ezenkívül nagyon szeretem a történelmi filmeket és természetfilmeket. Természetesen a mesék helyett nézem.

Nagy vágyam, hogy egy igazi filmben szerepelhessek. Sütő Enikő modelliskolájába jártam  két évig és az ő tanácsára kezdtem el A Gór Nagy Mária színitanodát, ahova egy éve járok és borzasztóan szeretem, mert itt kiélhetem színészi tudásom."

A díjátadó egy monoton műsortípus, nagyon hasonló dolgokat kell sokszor elismételni. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy olyan emberekre bízzuk az átadást, akik otthonosan mozognak a színpadon és bármit mondanak, az szórakoztató. Dorina, Dóri és Zsombor mindannyian a Gór Nagy Mária Színitanoda növendékei és mindent megtettek, hogy a közönség és ők is jól szórakozzanak. Betanításukat Pintér Szilviának köszönhetjük, aki négy éve tanít, korábban ő is növendék volt.

A díjátadó hangulatához a brilliáns műsorvezetők mellett sokat tett hozzá az a rövidnadrágos ember is, aki a Kirowski Isobar csapatát kiegészítve minden alkalommal kisétált a színpadra. Először arra gondoltunk, hogy ő az art director, aki eddig kerülte a nyilvánosságot, de az estére való tekintettel bevett valamit, később több forrásból úgy értesültünk, hogy egy svéd túristáról van szó, aki  egyszerűen hozzácsapódott a kirowskis előünneplőkhöz a nap egy korábbi pillanatában. Később pedig boldogan élt a lehetőséggel: számtalan kacsát és oklevelet emelhetett a magasba. 

A díjátadó után az Opus Jazz Clubban szolíd bulival ünnepeltük az ügynökségek legjobb reklámjait. 

A díjnyertes alkotások itt nézhetők meg, a díjátadón készült képeink a győztes csapatokról pedig itt: 

Apró műsorvezetőink: Zsombor, Dóri és Dorina
A további képekért kattintson!

A Hipnózis díjátadó korábban is nagy ünnep volt, 2009-ben Rózsa György televíziós, 2010-ben a TÁP Színház, 2011-ben István Kovács, 2012-ben pedig a Kettőnégy metálblog szerzői vezették a műsort.

 

Gór Nagy Mária Színitanoda

A GNM a Tinitanoda, a GNM Színitanoda készségfejlesztő tanfolyam 8-19 évesek részére – korcsoportonként.

A tanfolyam keretében a növendékek megismerkedhetnek a színészmesterség, a színpadi mozgás, a művészi beszéd alapjaival, különböző helyzetgyakorlatokkal, versértelmezéssel, színdarabokkal, szerepjátékokkal, foglalkozunk a beszédtechnika csiszolásával, sok énekkel, mozgással, drámapedagógiával. A különböző játékokon keresztül megtanulhatnak jobban érvényesülni, helyesen és szépen beszélni, megtanulják a helyes testtartást, fejlődik a kommunikációs készségük, gátlásaik oldódnak és az iskolába ezekkel az előnyökkel indulhatnak tovább.

A tanoda elérhető itt!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés