hirdetés
hirdetés
hirdetés

BAT - kinevezés

A British American Tobacco Hungary (BAT) új igazgatót nevezett ki a vállalati kapcsolatok és szabályozási ügyek irányítására. A holland nemzetiségű Bas Tonnaer Brüsszelből érkezett Budapestre, és Lábody Lászlót váltja, aki több mint egy évtizedig töltötte be ezt a posztot.
hirdetés
 Bas Tonnaer korábban az EU számos intézményével állt kapcsolatban, tanácsadóként egyik meghatározó személyisége volt a vállalati kapcsolatokkal foglalkozó szakmai közösségnek Brüsszelben.

Az új igazgató olyan szektorokat képviselt az Európai Uniónál mint az élelmiszeripar, az italgyártás-és forgalmazás, valamint a pénzintézetek. Bas Tonnaer 1998-ban került az Európai Dohányipari Szövetség vezető testületébe, az európai fővárosban több mint 40 európai gyártó, kereskedő és importőr érdekeit képviselte.

Amikor 2001-ben Bas Tonnaer átvette a BAT brüsszeli képviseleti irodájának vezetését, legfontosabb feladata a dohányipari világcég szabályozási gyakorlatának egyeztetése volt az Európai Unió megfelelő intézményeivel. Ennek keretében olyan témák tartoztak hozzá, mint a termékszabályozás, a nyilvános helyeken való dohányzás kérdése, a csempészet visszaszorítása és a reklámszabályzás.

A globális vállalat azon kezdeményezéseit közvetítette az európai régió jogalkotással és szabályozással foglalkozó testületei, szakértői felé, amelyek a termékkockázatok csökkentésére irányulnak.

A magyarországi BAT-nál a szakember Lábody Lászlótól vette át a feladatokat, aki augusztus 1-i hatállyal távozott a BAT magyarországi leányvállalatától, és a jövőben a vállalat brüsszeli irodájában a cég európai régiójának jövedéki ügyeiért felelős vezetőjeként dolgozik tovább.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás