hirdetés
hirdetés
hirdetés

BAT - személyi változások

Távozik a British American Tobacco Hungary-tól (BAT) a vállalati kapcsolatokért és szabályozási kérdésekért felelős vezető, Lábody László, aki a magyarországi BAT alapítása óta a társaság munkatársa. A szakember uniós feladatokat kap a dohánygyártónál.
hirdetés
Lábody László augusztus 1-jei hatállyal távozik a BAT magyarországi leányvállalatától, és a jövőben a vállalat brüsszeli irodájában lesz a cég európai régiójának jövedéki ügyeiért felelős vezetője. Lábody László a BAT magyarországi vállalatának alapítása, azaz 1992 óta dolgozott a vállalatnál. Tevékenysége egyaránt kapcsolódott a vállalat hazai és dél-európai régiójának működéséhez. Fontos szerepe volt a cég stratégiai döntéseinek előkészítésében, a regionális jövedéki adóval kapcsolatos témák menedzselésében, a csempészet és a feketekereskedelem visszaszorítását célzó vállalati intézkedések meghozatalában.

Egy rövid ideig, 1994-1997 között, címzetes államtitkárként vezette a Határon túli Magyarok Hivatalát, majd mandátuma lejártával visszatért az üzleti életbe. Először a BAT dél-európai régiójának, majd 2002-től a BAT Hungary vállalati kapcsolatokkal és szabályozási ügyekkel foglalkozó igazgatóságának az élére.

Mint azt megtudtunk, a BAT vezetősége legkésőbb augusztus elején nyilvánosságra hozza, ki lesz Lábady László utódja.

A BAT-nál más személyi változások is történtek: júniustól Paola Agasso az új pénzügyi igazgató. Ő korábban tanácsadó cégeknél dolgozott, legutóbb az Accenture-nál töltött be senior vezetői pozíciót. Paola Agasso Hardeep Khangurát váltja a pozícióban, aki másfél év magyarországi tartózkodás után Londonban az európai régió audit kontrollereként folytatja tovább a munkát.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás