hirdetés
hirdetés

BAT - változások a menedzsmentben

2008-07-02
Magyarországról Svájcba helyezték át Békefi Antalt, a British American Tobacco (BAT) Hungary megbízott marketingigazgatóját. Hazai feladatait Buzási Dániel kereskedelmi marketing- és elosztási igazgató, illetve Hunyady László márka marketingigazgató veszi át.
Békefi Antal, a BAT Hungary megbízott marketingigazgatója júniustól a svájci BAT-nál folytatja karrierjét, ahol marketingigazgatói pozíciót tölt be. A szakember 1997 óta dolgozik a vállalatnál, korábban értékesítési területen, régiós menedzserként, valamint stratégiai elemzési és tervezési menedzserként szerzett tapasztalatot. A későbbiekben volt stratégiai elemzési és tervezési igazgató, majd megbízott marketingigazgatónak nevezték ki. Ez utóbbi pozíció Békefy Antal áthelyezése után megszűnt, a kapcsolódó feladatokat Buzási Dániel és Hunyady László látja el.

Buzási Dániel 1999 óta dolgozik a BAT Hungarynál: volt stratégiai elemzési és tervezési vezető, mostantól pedig kereskedelmi marketing- és elosztási igazgatóként folytatja pályafutását. Mint arról beszámoltunk Hunyady László idén csatlakozott márkamarketing vezetőként a vállalathoz.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés