hirdetés
hirdetés

Betty, a csúnya lány hivatalosan is retrónak számít!

2018-03-13

Legalábbis így hirdeti az Izaura TV. "Beatriz Pinzón Solano kitűnő közgazdász, csak egyetlen hibája van". Az őt megformáló színésznő állítólag bomba formában és kétgyermekes családanya.

A Betty, a csúnya lány című kolumbiai szappanopera a kétezres években ment több magyar csatornán. A romantikus sorozat amúgy 1999-es, legalábbis a Port.hu szerint, amely weboldal szinopszisát szó szerint idézzük: "A sorozat Beatriz Pinzón Solano történetét meséli el, aki kitűnő közgazdász, és pénzügyi szakember, csak egyetlen hibája van: hogy csúnya. (...) Ezért míg a szomszéd fiatalok a diszkóban mulatnak, és kísérleteznek a szerelemmel, Betty minden idejét és energiáját a tanulmányainak szenteli, és fényes szakmai karrierre készül. Döntését nagyon helyesli apja, aki túlzottan aggályoskodó és sokat követel a gyermekétől."

Betty aztán szerelmes lesz, és bár nem követtük a sorozatot, de feltehetően a végére az is kiderül, hogy Betty nem is csúnya, ha leveszi a szemüvegét és a fogszabályozóját. Bár nem vennénk el Bettytől "egyetlen hibáját".

A sorozat az Izaura TV-n "tér vissza", március 26-tól sugározzák minden hétköznap este 7 órakor. A közlemény "retro kedvencként hivatkozik" rá, és egyéb információkat is tartalmaz, például: "a Bettyt megformáló Anna Maria Orozco ma már kétgyermekes édesanya, bomba formában van".

Puskár Krisztián

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés