hirdetés
hirdetés

Ilyen volt a Cannes Lions-est

2015-10-05

Cannes Lions-estet szervezett a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szeptember 22-én a Brody Studios-ban, ahol az idei reklámfesztivál győztes reklámjait vetítették.

Az idei reklámfesztivál díjnyertes alkotásait néztük meg a MAKSZ által szervezett Cannes Lions-esten. Az estet Aczél László, a MAKSZ elnöke nyitotta meg, majd Ben Knight, a Geometry Dubai kreatívigazgatója tartott előadást.

Az idei három bronz díj nyertesei, Czebe Márton, a Possible kreatívigazgatója, Budaházy Szabolcs, az Arworks ügyvezetője, majd Galácz Karolina és Hujber Áron, a Young&Rubicam Budapest képviseletében 5-5 percben meséltek élményeikről. Az este során a díjnyertes reklámfilmeket vetítették, de plakátkiállítás is volt a Brody Studios két termében, a cannes-i verseny press, outdoor és design kategóriáinak Arany Oroszlán-díjas munkáiból.

Az esten mi is voltunk, megmutatjuk képekben, íme:

Galácz Karolina, Young&Rubicam Budapest, deputy creative director, Hujber Áron, Young&Rubicam Budapest, art director, Czebe Márton, Possible, head of creative division, Ben Knight, Geometry Dubai, executive creative director, Budaházy Szabolcs, Arworks , ügyvezető igazgató
A további képekért kattintson!

Antalfi Anikó
szerkesztő, szórakozás rovat

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés