hirdetés
hirdetés
hirdetés

CIB, IEB - egyesülnek

A Menedzsmentfórum arról ír, hogy még 2007-ben egy bank lesz Magyarországon a CIB Bank és az Inter-Európa Bank. A két pénzintézet egyesülésével létrejött Intesa Sanpaolo csak nyár közepén hozza nyilvánosságra a bank új nevét.
hirdetés
Corrado Passera, az Intesa Sanpaolo vezérigazgatója egy Milánóban megrendezett sajtótájékoztatón elmondta: a CIB anyabankja, a Banca Intesa és az Inter-Európa Bankot tulajdonló Sanpaolo IMI év eleji egyesülésével létrejött óriásbank Olaszországban 11 millió, Közép- és Kelet-Európában további hétmillió ügyféllel rendelkezik.

Az egyesüléssel létrejött Intesa Sanpaolo piaci értéke 74,7 milliárd euró, ezzel Európában a hetedik helyen áll - mondta a vezérigazgató.

A fúzió utáni névváltást még idén levezénylik Magyarországon, de az új nevet csak három hónap múlva hozzák nyilvánosságra. Nincs információ arról sem, hogy hogyan alakulnak a kommunikációs megbízások. Magyarországon a CIB reklámügynöksége a Grey és a hat, az IEB hirdetéseit pedig a Kastner & Társai reklámügynökség készíti.
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés