hirdetés
hirdetés

IVSZ, IEB, Kirowski - kiválasztották a top tizet

2006-10-20
A felhasználók tíz online áruházat választottak ki az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), az Inter-Európa Bank (IEB) és a Kirowski e-commerce versenyének döntőjébe.

A felhasználók közel ötszáz e-kereskedőt jelöltek meg, és több mint nyolcezer ötszáz szavazat érkezett. A legtöbb szavazatot kapott tíz internetes áruház közül a szakmai zsűri választja ki 2006 legjobb e-kereskedőjét.

A legjobbak közé a Bookline.hu, a Dvdrent.hu, az Edigital.hu, a Fotexnet.hu, a Lencsebolt.hu, a Netpincer.hu, a Ppo.hu, a Surányihifi.hu, a Vatera.hu és az Xpress.hu jutott be. A zsűri többek között értékeli majd a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a honlapok színvonalát, a felhasználó-barátságot, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét és az ismertséget. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is.

Az Év Internetes Kereskedője címet a nyertes egy éven keresztül használhatja, nyereménye egy, a támogatók által biztosított médiafelületekből álló online kampány. A díj 2006-os kiemelt médiatámogatói az Origo, az Index, a Portfolio.hu, az Admail és az eBroker.

A tavalyi nyertes, a Bookline.hu egy évig használhatta a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott kedvezményt is igénybe vehette.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés