hirdetés
hirdetés

Daft Punk és várséta Vidus Gabriellától

2013-06-20

Színház helyett operát, kirándulás helyett várbeli sétát ajánl az R-Time ügyvezetője a Kultúrterrorban. Vidus Gabriella az Éjjel-Nappal Budapestet is megemlíti.  

Vidus Gabriella
Könyv
két könyv Carlos Ruiz Zafóntól: A mennyország fogságában és A szél árnyéka. Van egy harmadik része is ennek a trilógiának, amit még nem olvastam de önállóan is értelmezhetőek a könyvek.

Teljesen véletlenül akadt a kezembe A szél árnyéka című könyv, de nem tudtam letenni mert filmszerű élményt nyúlt ahogy a Barcelonában játszódó könyvet olvassa ez ember. Ha akarom nagyon könnyed, de valójában nagyon sokrétű könyv, bámulatos szereplőkkel.


Film
A jelenlegi mozikínálttal eléggé le vagyok maradva, mert nem volt nagyon időm, így csak a klasszikusok maradnak mint A keresztapa, és - tudom most sokak számára meglepő lesz amit írok - a Bosszúállók.


Zene
Daft Punk Random Access Memories. Tényleg olyan jó, mint ahogy írták róla. Az első szám után érdemes az egész albumot letölteni!

 

Színdarab
Inkább opera, legutóbbi élményem az Operából a Mozart: Szöktetés a szerájból és Puccini: Tosca volt, mindkettő nagyon ki tud kapcsolni a hétköznapi pörgésből.


Tévéműsor
Éjjel-Nappal Budapest, szerintem nem lenne illő, hogy megindokoljam, hiszen mostanság mindenki ezt nézi, és tudom hogy ezt nem szívesen vallja be mindenki :)

Rádióműsor
Ritkán hallgatok rádiót.


Kiállítás
Szépművészeti Múzeum: Helmut Newton


Étterem
Salaam Bombay
, mert házhoz is szállítanak és mindig finom. Halpiac, csak ha van hely a teraszon.

 

Kávé
Van egy kedvenc kis kávézóm a belvárosban: Coffe Cat, nagyon kicsi és nagyon finom a kávé.

 

Újság
Vanity Fair, Vogue, CN Traveler


Kirándulás
Nem vagyok egy nagy kiránduló, inkább egy hosszú séta a várban.


Sport
Bikram Yoga
, izzasztóan jó stesszoldó!

Molnár Kinga

hirdetés
hirdetés