hirdetés
hirdetés

Dizájner hirdetőtáblákkal újítana Szentendre

2009-11-24
Formatervezési pályázatot hirdet Szentendre az utcai hirdetőtáblák megújítására. Csak helyiek pályázhatnak, a téma a város ezer éves múltja.

„Tervezz a következő ezer év emberének!” címmel formatervezési pályázatot hirdet Szentendre önkormányzata és a Szentendre Város Kulturális, Közművelődési és Városmarketing Kht.

A pályázat fő célja, hogy a régi, elavult hirdetőtáblák helyére a város hagyományaihoz, színvilágához illő új, művészi értékkel bíró táblák kerüljenek - mondta Kammerer Zsófia, a polgármesteri hivatal munkatársa.

A kiírás szerint olyan, Szentendre ezer éves fennállására is utaló terveket várnak a helyben élő magánszemélyektől, valamint a városban működő szervezetektől, melyek alapján ingyenesen használható reklámfelületeket alakíthatnak ki.

Kammerer Zsófia hozzátette: az önkormányzat elképzelései szerint a majdan elkészülő hirdetőtáblákat magán- és üzleti hirdetők egyaránt igénybe vehetik.

A pályázat beadásának határideje december elseje, a díjkiosztás még ugyanabban a hónapban megtörténik. A bruttó 100-300 ezer forintban részesülő első három helyezettet héttagú szakértő zsűri választja ki.

(forrás: MTI)
hirdetés
hirdetés