hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eddy-díjak 1998

A Macword magazin Szerkesztői Választás Díjakkal értékelte azokat a termékeket, amelyeket 1998-ban a legjobbaknak ítélt. Ezen Eddy-díjak több termékkategóriában kerültek odaítélésre, amelyek a számítástechnika egész területét átölelik. E termékek közül (31 díjazott) azokat választottuk ki, amelyek 1998-ban a grafikai munkafolyamatok társául szegődtek.
hirdetés
Az Epson America Stylus Color 740-es fotórealisztikus nyomtató lett az év közfogyasztási hardver terméke.

A Mitsubishi Electronics America cég Diamond Pro 900u monitora a megjelenítők kategóriájában diadalmaskodott. A kettős USB és videobemenetekkel rendelkező monitor egy gombnyomásra áttehető egyik PC-ről a másikra, 19 inches DiamondTron NF (Natural Flat) képcsöve csökkenőmentes villogást és tökéletes képminőséget biztosít.

A rajzoló szoftverek területén az Adobe Illustrator 8.0 diadalmaskodott a Macromedia FreeHand 8.0 és a CorelDraw 8 for Power/Macintosh előtt. Az Umax Technologies PowerLook 3000 a nyomdai előkészítés múlt évi siker szkennere. Kétlencsés rendszere segítségével kibővíti a szkenner effektív optikai felbontási tartományait, lehetővé téve a 35 mm-es áttetsző anyagok szkennelését.

A professzionális nyomtatók glédájában első helyen az Epson America stylus Color Pro 5000 nyomtatója végzett. Próbanyomata vetekszik a Mathcprint minőségével. RS-5000 Fiery Server 10/100 BaseT, SCSI-2, IEEE 1284 párhuzamos és soros hálózati csatlakoztathatósággal rendelkezik.

Dobogós helyen végzett a HP Color laserJet 4500DN. A webgrafika területén a Macromedia Flash 3.0 szoftvere mellett a Macromedia Fireworks 1.0 és az Adobe Image Styler 1.0 találtattak a legjobbnak. A Maxon Computer cég szoftvere a Cinema 4DXL 5.2 nyerte a 3D grafikai szoftverek kategóriáját az Electric Image 2.8 és a MetaCreations Bryce 3D szoftvere előtt.

A digitális-video szoftverek területén a Puffin Design cég Commotion 1.6 szoftvere végzett az első helyen a MetaCreations Final Effects Complete és a Terran Interactive cég Media Cleaner Pro 3.0-ja előtt.

Az értékelés az USA-ból származik és elsősorban Macintosh környezetre vonatkozik, de a felsorolásban szép számban szerepelnek ismerős, PC-n használható eszközök is.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés