hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ernst & Young - díjakat adott át

Jaksity György, a Concorde Értékpapír ügyvezető igazgatója vehette át az Ernst & Young Az év üzletembere díját. A Magyarországon ötödik alkalommal tartott üzleti díjátadón Tibor Dávid, a Masterplast Group vezérigazgatója, Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője és Magyar József, a Hungerit vezérigazgatója különdíjban részesült.
hirdetés
Tavalyi eredményei alapján Jaksity György, a Concorde Értékpapír ügyvezető igazgatója lett Az év üzletembere. Az Ernst & Young ötödik alkalommal ítélte oda Magyarországon az üzleti díjat.

A független bírálóbizottság különdíjat is kiosztott, a Jövő ígérete Tibor Dávid, a Masterplast Group vezérigazgatója lett, a Merész újító címet Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője kapta, míg Magyar József, a Hungerit vezérigazgatója lett a mezőny Példaképe.

A döntésben a díjazott által vezetett társaság eredményei mellett a klasszikus vállalkozói értékek képviselete, vagyis a stratégiai szemlélet, a személyes integritás, a kockázatvállalási hajlandóság, a nemzetközi hatás, valamint az innovációhoz való hozzáállás is fontos szerepet játszott.

Mint arról a pályázat lezárásakor beszámoltunk a 2007-es díjra kétszer annyian pályáztak, mint az azt megelőző évben, a jelöltek között a legfiatalabb 27, míg a legidősebb 66 éves volt.

A díjat Jaksity György előtt tavaly Bojár Gábor a Graphisoft SE Európa elnöke vehette át.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés