hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eurobest - rekordnevezés érkezett

Rekordszámú, összesen 5333 nevezés érkezett az idén huszadik alkalommal megrendezett Eurobest Awards európai reklámversenyre. A shortlistre jutottakat november 28-án hozzák nyilvánosságra.
hirdetés
A versenyre 37 országból 608 társaság nevezett, a megmérettetésen összesen 5333 alkotás vesz részt. A szervezők szerint idén rekordszámú pályázat érkezett, hét százalékkal több, mint az előző évben, amikor 4988 nevezés közül válogatott a zsűri.

Idén is a print kategóriában nyújtották be a legtöbb pályamunkát, mégis 11 százalékkal kevesebbet, mint 2006-ban. Nagyot ugrott viszont a rádiós hirdetések száma, amely az előző évi 147 szpot után most 249-re nőtt, és 49 százalékkal több munka érkezett a direkt és sales promóció kategóriába is.

A shortlisteseket november 28-án hozzák nyilvánosságra az Eurobestlive site-ján, eredmény pedig két nappal később várható.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés