hirdetés
hirdetés

Év honlapja - díj a legjobb honlapoknak

2004-10-25
Lezárult az Év honlapja 2004 online marketingkommunikációs pályázat, amely leginkább a mikro-, valamint a kisvállalatokat mozgatta meg.
A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és az Internet Marketing Klub online versenyén a kisvállalati kategória győztese a www.honda.hu címen elérhető microsite lett, amelyet a Carnation készített. A nagyvállalatok közül a legjobb honlapnak járó díjat a CIB Bank kapta meg. A site design feladatait szintén a Carnation intézte. Az ügynökség shortlistes volt az Albacomp oldalaival és saját, ügynökségi site-jával is.

Mikrovállalati kategóriában az árnyékolástechnikával foglalkozó www.jozsa.hu honlap nyert, amelyet a Dr. Web Internet Stúdió készített. A pályázó középvállalatok közül a Főfotó Kft. Photo hall site-ja győzte meg a zsűrit. Az oldalakat a Café Contact készítette. A Kisebbségekért-Pro Minoritate Alapítvány internetes oldala a nonprofit kategória legjobbjaként kapott díjat. A www.csango.hu honlapon a Mirai Interactive dolgozott.

A zsűri négy oldalnak adott különdíjat. A Másmi Stúdió Bt.-t a www.fuggoagy.hu -ért, az I love sushi Kft.-t a www.ilovesushi.hu-ért, az Inter-X Bt.-t a www.miklosaerika.hu site-ért, valamint a WebBusiness Kft.-t a www.webbusiness.hu oldalakért jutalmazta. A versenyen a zsűri a pályaművek tartalmát, designját és a stuktúráját értékelte. Több mint 60 százalékos arányban a mikro-, valamint a kisvállalatok jelentkeztek a versenyre.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés