hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fabricius: mitől jó egy kampány?

A kommunikációnak reagálnia kell a környezetre - mondta el véleményét Fabricius Gábor, a Republic kreatívigazgatója a Brandfestivalon. A konferencia előadója szerint jó példa erre a „Többet kellene beszélgetnünk” fősorral futott T-Com kampány. Részletek itt és a Szívlapáton.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Brandfestivalon blogoló munkatársunk bejegyzésében a felelősség és a boldogság fogalmakat emelte ki Fabricius Gábor előadásából.

A kreatívszakember szerint a T-Com kampányáról azért beszéltek az emberek, mert aktuális volt. Mint arról a Kreatív Online is beszámolt, a ma már T-Home névre váltott T-Com tavaly novemberben indította el azt a sajtó- és közterületi kampányt, ami háromféle kreatívból állt: a képeken egy bántalmazott nő és egy férfi, egy rendőr és egy tüntető, valamint egy roma és egy bőrfejű férfi néz farkasszemet egymással.

A kampány Fabricius Gábor szerint azért volt jó, mert volt márkaüzenete, relevanciája és reagált a környezetre.

A Magyar Telekom az imázskampánnyal nemcsak a Republic szakemberének elismerését gyűjtötte be a Brandfestivalon, hanem Ezüst Diót is kapott a gálaesten. Az elismerés a stratégiai gondolatért járt. 

A blogbejegyzés szerint az Ikea nagyágyúja, Inge Juliusson marketingvezető előadása már korántsem illett a fesztiválhoz, mert a márkaépítés helyett arról beszélt, hogy mi az Ikea.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés