hirdetés
hirdetés
hirdetés

Facebookon terjeszkedik a Budapest Airport

Repülőjegy-foglalásra és útitárskeresésre fejlesztett ki Facebook-alkalmazást egy cég a Budapest Airport megbízásából. Kampány is kapcsolódik hozzá.
hirdetés

Októberben élesedett a megrendelésre készült, hazai fejlesztésű Facebook-alkalmazás, amin két magyar cég, a White Rabbit reklámügynökség és a Digital Natives tendernyerés után dolgozott a Budapest Airport számára.

Az alkalmazást bárki használhatja, aki tagja a Facebook közösségének és szeretne tájékozódni a repülőjegyek árairól, vagy közösen szeretne utazást szervezni az ismerőseivel.

A készítők szerint azért hasznos ez a megoldás, mert egy baráti utazás megszervezésre most már nem e-mailek hosszú sora a legmegfelelőbb: a Facebookon egy felületen lehet megtekinteni, hogy kinek, melyik időpont felel meg a legjobban. Ha megvan a végső dátum, akkor ugyanitt meg lehet vásárolni a jegyeket.

A Digital Natives fejlesztését a White Rabbit kreatívjaival népszerűsíti a Budapest Airport, a kampány főleg online felületeken jelenik meg, de a klasszikus felületek mellett tartalmaz víruskommunikációt, médiahacket, pr-t és speciális Facebook-alkalmazást is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Hozzászólások (6 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
a volánnak és a mávnak van ilyen alkamazása, csak nem facebookon, de mind1iknél lehet jegyet venni a weboldalon..tudtommal..bár facebookra tényleg nagy ötlet lenne ez:)
#
Milyen többi társaság? Például a volán? Van már neki. vagy a máv? annak is...
#
Hát, az a többi társaságtól függ, megcsinálják-e az alkalmazást. mindenesetre egy jó kis kedvesség volt ez a BUD részéről, hogy ott is elérhetőek, és nem kell a
honlapjukon bogarászni :)
#
Nekem is tetszik, bár a Facebook-on nem fizetném a jegyet, inkább csak arra használnám, hogy kinézzem a járatot és utána személyesen veszem meg a jegyeket. Az
alkalmazásnak van jövője, busz és vonat menetrenddel is kibővíthetnék.
#
nekem a mázlim van dobj 1 utat funkcó tetszik a legjobban:D egyszer de jó lenne csak így randomra utazni...
#
Nagyon hasznos alkalmazást fejlesztettek ki, még térkép is társult a keresőhöz, amit eddig még nem láttam repülőgép utak keresésénél.
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés