hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felfüggesztett börtönt kapott Tarjányi Péter

Az ítélet nem jogerős.

hirdetés

"Különösen nagy kárt okozó csalás miatt kettő év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte elsőfokon Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértőt, a Zoom.hu tulajdonosát múlt hét csütörtökön a Fővárosi Törvényszék" - írja a kormány által finanszírozott Pesti Srácok.

Az ügyészség hétfőn tette ki az erről szóló közleményt, de abban nem szerepeltek nevek. Egy 2010-es ügyről van szó, amelyben 2013-ban emeltek vádat. Tarjányi 2010-ben került a szentesi Petőfi szálloda felújítása miatt elszámolási vitába a Demján-cégcsoporthoz tartozó Arcadom Zrt-vel, amely feljelentette a cégét 440 milliós visszaélés miatt, őrizetbe is vették, de szabadlábon védekezhetett, írja a PS. 

Nem csak Tarjányi, hanem két társa ellen is elsőfokú ítélet született: az egyikük Tarjányihoz hasonlóan két évet, a másik 14 hónap börtönt, de mindegyikükét öt évre felfüggesztették első fokon. Az ítélet nem jogerős.

A PS azt is említi, hogy egy polgári per is volt az ügyben, amit Tarjányi megnyert, és aszerint szerint Demjánéknak kellett fizetniük kártérítést.

Tarjányi a tavaly újraindult Zoom.hu alapítója és tulajdonosa.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés