hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felmondtak az ITDH-vezérnek

Rendkívüli felmondással szüntették meg Rétfalvi György, az ITDH vezérigazgatójának munkaviszonyát. A gazdasági miniszter egy KEHI-vizsgálat miatt döntött a visszahívás mellett.
hirdetés

Az ITD Hungary-ben tavaly ősszel vizsgálatot tartott a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI), ami alapján a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium vezetője az ITDH vezérigazgatóját vezetői tisztségéből visszahívta, munkaviszonyát  január 11-ével, rendkívüli felmondással megszüntette.

A KEHI a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség 2007-2009-es működését tekintette át, és több esetben is szabálytalanságokat talált a vállalkozási, szolgáltatási és tanácsadási szerződések, valamint a költséggazdálkodás terén. Emellett a vizsgálat során hiányosságokra derült fény a szakmai, szervezeti működési szabályok, illetve a vezérigazgatói körben felmerülő ellenőrzési kötelezettségek betartása, betartatása terén.

„Mindezek kérdésessé tették az intézmény irányítójának vezetői alkalmasságát, ezért Varga István gazdasági miniszter Rétfalvi György vezérigazgatói kinevezését a mai napon visszavonta, munkaviszonyát rendkívüli felmondással, azonnali hatállyal megszüntette” – olvasható a minisztérium közleményében.

A volt vezérigazgatónak végkielégítés nem jár.

A gazdasági miniszter az ITDH új vezetőjéről mielőbb döntést kíván hozni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás