hirdetés
hirdetés

Filmes melléklettel jelent meg a Recorder

2018-02-16

Az egykori Origo Filmklub vezetőjével és újságíróival bővült a Recorder februári és márciusi száma. Önálló filmes lap is indulhat.

Az idén hetedik éve működő Recorder magazin Filmrecorder című filmes melléklettel jelent meg februárban. Ebben ugye az az érdekes, hogy a Recorder egy havonta megjelenő ingyenes magazin, ami zenével foglalkozik.

A melléklet az Oscar-díjra fókuszál, illetve egy Herendi Gábor-interjú van benne, Varga Ferenc, az Origo korábbi Filmklubjának vezetője rakta össze lényegében volt rovata néhány szerzőjével, Ónozó Róberttel, Huszár Andrással és Papp Eszterrel. Varga tavaly októberében állt fel tizenhét év után az Origótól, miután szerkesztői autonómiája sérült. Az egész rovat otthagyta a portált vele együtt, ő 14 évig vezette a rovatot.

Pawlowszky Tamás, a Recorder alapítója és tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy nem egyszeri esetről van szó. Márciusban is filmes melléklettel jelenik majd meg a Recorder, a hirdetésektől függően 8-12 oldalon, illetve a februári mellékletet összerakó csapattal. És a hirdetői visszajelzésektől függ a folytatás is: ha pozitívak, akkor indulhat a jövőben Vargáékkel egy önálló filmes magazin is a Recorder mellett.

A Recorder februári lapszámának tartalmáról erre olvasható bővebben, lent van a címlapja.

 

Puskár Krisztián

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés