hirdetés
hirdetés

GfK - sztártoplista

2006-08-16
A médiaszemélyiségek közül Jáksó László a legismertebb és a vetélkedők házigazdái a legkedveltebbek - derült ki a GfK Piackutató Intézet Sztár Monitor online kutatásából.

Az RTL Klubon látható és a Danubius Rádióban is jelentkező Jáksó László a legismertebb hazai műsorvezető. Őt a magyarországi internetezők 98,3 százaléka ismeri. A showmant a Budapest Televízió műsorvezetője, Anettka követi a rangsorban, annak ellenére, hogy idáig országos televízióban vagy rádióban műsorvezetőként alig szerepelt.

A legpozitívabb visszajelzést két játékmester kapta, a TV2-ös Gundel Takács Gábort és az RTL Klubos Vágó Istvánt 98 százalék ismeri és 70,4 százalék szimpatizál velük.

Az ötödik és hatodik helyen a TV2-ös Csisztu Zsuzsa és Liptai Claudia áll, közülük az utóbbinak pozitívabb a megítélése az 57 százalékos eredménnyel. A két műsorvezetőnőt a lista legmegosztóbb személyisége, Fábry Sándor követi, akit a válaszadók 97,6 százaléka ismer. A showman megosztás-indexe magas az 59 százalékos.

Népszerűek a főzős műsorok házigazdái is: a TV2 adásán receptjeit megosztó Stahl Judit a 12-dik helyen áll, míg a konkurens csatorna házi-séfje, Kaszás Géza a 30-dik, kollégája, Kovács Lázár a 34-dik helyen áll.

A híradósok közül az RTL Klub munkatársa, Szellő István a legnépszerűbb: a 95 százalékos ismertség mellett 32 százalék szimpatizál vele. A komolyabb műfajok képviseletében Friderikusz Sándor a kilencedik helyen áll 96 százalékkal, Szilágyi János a 25-dik helyen szerepel, őt pedig a TV2-ös kollegája, Azurák Csaba követi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés