hirdetés
hirdetés

Gój motoros az MR2 Petőfi főszerkesztője

2010-12-15

A Nagy-Magyarország emblémát viselő, sokak szerint szélsőjobboldali érzületű Gój Motoros Egyesület alapító tagja Koltay Gergely, az MR2 Petőfi rádió frissen kinevezett főszerkesztője.

A nemzeti érzelmű, Gój Motoros Egyesület nevű motorosklub alapító tagja Koltay Gergely, az MR2 Petőfi rádió frissen kinevezett főszerkesztője – írja az Index.

A szakembert a szervezet honlapja ma is az aktív tagok között tünteti fel. Koltay viszont az Indexnek kijelentette, hogy már nem tagja a szervezetnek.

A portál megkereste Mészáros Imrét, a goj motorosok elnökét, aki az Index kérdésére azt válaszolta, hogy Koltay nem lépett ki a szervezetből, ezért szerepel a neve a tagok között.

A felvonulásairól és nagy-magyarországos emblémájáról ismert, 2006-ban alapított Gój Motoros Egyesület a „nemzeti és keresztény eszmék és értékek megőrzését" és a hagyományápolást tekinti feladatának, de a szervezetet sokan szélsőjobboldali érzületűnek tartják.

Koltay Gergely
A Kormorán együttes alapítója. 1989-ban a Magyar Rádió szórakoztatózenei szerkesztőségét vezette, 1997-2000 között a Magyar Televízió zenei főszerkesztője.
2001-ben megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét, 2007-ben a „Keleti Sárkányos Lovagrend", 2008-ban a "Történelmi Vitézi Rend" tagjává választották.
(forrás: Index)
hirdetés
hirdetés