hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gój motoros az MR2 Petőfi főszerkesztője

A Nagy-Magyarország emblémát viselő, sokak szerint szélsőjobboldali érzületű Gój Motoros Egyesület alapító tagja Koltay Gergely, az MR2 Petőfi rádió frissen kinevezett főszerkesztője.

hirdetés

A nemzeti érzelmű, Gój Motoros Egyesület nevű motorosklub alapító tagja Koltay Gergely, az MR2 Petőfi rádió frissen kinevezett főszerkesztője – írja az Index.

A szakembert a szervezet honlapja ma is az aktív tagok között tünteti fel. Koltay viszont az Indexnek kijelentette, hogy már nem tagja a szervezetnek.

A portál megkereste Mészáros Imrét, a goj motorosok elnökét, aki az Index kérdésére azt válaszolta, hogy Koltay nem lépett ki a szervezetből, ezért szerepel a neve a tagok között.

A felvonulásairól és nagy-magyarországos emblémájáról ismert, 2006-ban alapított Gój Motoros Egyesület a „nemzeti és keresztény eszmék és értékek megőrzését" és a hagyományápolást tekinti feladatának, de a szervezetet sokan szélsőjobboldali érzületűnek tartják.

Koltay Gergely
A Kormorán együttes alapítója. 1989-ban a Magyar Rádió szórakoztatózenei szerkesztőségét vezette, 1997-2000 között a Magyar Televízió zenei főszerkesztője.
2001-ben megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét, 2007-ben a „Keleti Sárkányos Lovagrend", 2008-ban a "Történelmi Vitézi Rend" tagjává választották.
(forrás: Index)
hirdetés
Hozzászólások (4 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
válasza hozzászólásához
#
Helyben vagyunk. Horogkereszt = Nagy-Magyarország matrica. :)
Gratulálok a hasonlathoz.
A normális gondolkodású emberek fejében ilyen képzettársítás nem jelenik meg.
#
Végül is nem mindegy? Eddig sem hallgattam, ezután még úgysem fogom. Ettől függetlenül felháborító, hogy milyen embereket tesznek a közmédiák meghatározó
pozícióiba. A köztévébe simán beteszik a tahó - bocsánat - echo tévés figurát, a reggeli műsorban újságírónak álcázott fideszes kérdez ügyesen a kormánytag
alá.

Az lesz a szép amikor Pörzse értékeli Pálfyval a kormányzati munkát :-(
válasza hozzászólásához
#
Az egyesületet sokan szélsőjobboldalinak tartják, tagjait olyan érzületűnek, akik valóban azt szeretnék, ha a nekik nem tetsző "alakok" eltűnnének ebből az
országból.
Sajnos a Nagy-Magyarország embléma ma már legtöbbször túlmutat azon, amit a normális gondolkodású emberek fejében valaha jelentett (hazaszeretet, emlékezés a nemzeti
múltra, stb.). A horogkereszt is kezdetben a jó szerencse jelképe volt, ma mégsem ezt látja benne a legtöbb ember.
#
Felháborító! Egy NAGY-MAGYARORSZÁG matrica. A végén még az is kiderül hogy LOVA is van.
Egy magyar rádiónál ilyet megengedni. Hova tart ez a világ? Hova?
A végén még magyar népmesék lesznek a tévében esti mese gyanánt. Itt az ideje kivándorolnom!

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés