hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum - új díj kreatív fotósoknak

Új díjjal bővült az európai kreatívokat versenyeztető Golden Drum nemzetközi reklámfesztivál. A Corbis Photography Award a hirdetési és promóciós céllal készült fotók legjobbjának jár majd.
hirdetés
A Corbis képügynökség által finanszírozott Corbis Photography Award ötezer eurós díját egy print, dm, vagy akár online felületen megjelent kreatív fotó kaphatja az idei Golden Drumon.

A fotós díjra bármely európai ügynökségtől, de akár egyénileg is lehet jelentkezni, a részvétel feltétele az, hogy a fotó Európában is használatban legyen, vagy használatba kerüljön a jövőben.

A verseny tavaly és idén készített vagy publikált fotók számára nyitott, egy fotó számít egy pályázatnak, és egy fő vagy ügynökség maximum 10 fotóval pályázhat, melyeket a zsűri egyenként fog elbírálni.

A művészi és kreatív szempontokat egyaránt figyelembe vevő nemzetközi zsűri elnöke Boris Balant, a Luks: Ljubljana kreatívigazgatója, a zsűri tagjai pedig Cristiano Bottino, a Studio FM Milano kreatívigazgatója, Iwona Kluszczynska, a McCann Erickson Varsó kreatívigazgatója, Slavimir Stojanović, a Futro Belgrád kreatívigazgatója, és Siri Vorbeck, a Corbis UK EMEA régiójának kreatívigazgatója.

A Golden Drum szervezői augusztus 31-ig várják a pályázatokat. A shortlistre kerülő alkotásokat a fesztivál ideje alatt Piran városában fogják kiállítani október 14-e és 19-e között.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés