hirdetés
hirdetés
hirdetés

GVH - utazási irodákat dorgált meg

A nyári szezonra fordulva utazási irodákat marasztalt el a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), de bírságot egyikre sem rótt ki. Az Unitravel alap nélkül hirdette, hogy a legkedvezőbb árakat kínálja, míg a Best Reisen tengerpartiként reklámozott egy hotelt, ami valójában egy gyorsforgalmi út mellett áll.
hirdetés
„Széles választék – legkedvezőbb árakon – már 15 éve!”, „Tartson velünk a lehető legkedvezőbb árakon!”, Róma és Nizza: „nálunk a legjobb áron”, Andalúzia – Kasztília „verhetetlen áron”, „Legjobb ár Izlandra” – hoz példákat a GVH közleménye az Unitravel utazási iroda merész állításaira, amelyet a 2007 végén vizsgálódni kezdő hatóság kérdésére a társaság nem tudott meggyőzően igazolni. A korábban egymillió forintra már megbírságolt cég ugyanakkor „önként változtatott magatartásán”, így a GVH nem látta szükségesnek, hogy bírságot szabjon ki.

Egy másik iroda, a Best Reisen „Tunézia, Egyiptom, Törökország 2007 nyár” című katalógusában és a honlapján azt állította, hogy az Alanya Club Günes Garden Hotel közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. A hotel azonban nem közvetlenül a tengerparton fekszik, hanem egy többsávos gyorsforgalmi út túloldalán, a hegyoldalban – nyomozta ki a GVH. Bírságot azonban itt sem szabtak ki, mivel csak ennél az egy ajánlatnál találtak hiányosságot.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés