hirdetés
hirdetés
hirdetés

hvg.hu - Golden Blog-díjat alapított

A webnaplók versenyezhetnek azon az új megmérettetésen, amellyel a hvg.hu rukkolt elő.
hirdetés
A legjobb magyar nyelvű webnaplók szerzőinek elismerésére Golden Blog néven díjat hozott létre a hvg.hu. A versenyre május 19-e és június 19-e között lehet nevezni, saját bloggal vagy mások blogjait megjelölve, a hvg.hu-n elérhető űrlap kitöltésével. A hvg.hu szerkesztősége választja ki a kategóriák legjobbjait. A száz döntős közül egy tíztagú szakmai zsűri hirdet győztest, illetve a közönség is kiválaszthatja a legjobb blog szerzőjét. A közönségszavazás júliusban lesz, a győzteseket szeptember elején hirdetik ki.

A kezdeményezés hátterében az áll, hogy az online gazdasági lap adatai szerint naponta 12 ezer új blog születik világszerte, a bloggerek napi 400 ezer új információt raknak fel a világhálóra. A verseny kiírásával a hvg.hu a műfaj népszerűsítését, a szélesebb magyar közvéleménnyel való megismertetését szeretné segíteni. A Golden Blog-díjjal egy időben egy új melléklet is indul a site-on. A Blog-mappában ismertető, kedvcsináló cikkeket közölnek majd.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés