hirdetés
hirdetés

Ismét Az év honlapja pályázat

2008-08-27
2008-ban is meghirdeti a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és az Internet Marketing Klub (IMK) Az év honlapja pályázatot. A tavaly többek között az Inforádió, a Carnation, a Café Interactive és a Kirowski győzelmét hozó verseny idén ifjúsági és közönségdíjjal bővül.

Az MMSZ és az IMK 2008-ban is kiírta Az év honlapja pályázatot. Mint arról beszámoltunk, az előző évi megmérettetésen többek között az Inforádió oldala, a Carnation, a Café Interactive és a Kirowski munkái is nyertek.

A versenyt a megszokott Kultúra, Oktatás, Kereskedelem, Média, Kormányzat és települések, Márkasite, Ipari web, Szolgáltató, Egészségügy, Az év kreatív online megoldása, Nonprofit, Személyes oldal és Elektronikus hírlevél kategóriák mellett idén Ifjúsági kategóriában is kiírják: az utóbbira 14-18 év közötti honlapkészítők munkái nevezhetők. A pályázatokat a kivitelező és a megbízó is beadhatja.

A szervezők idén közönségdíjat is kiosztanak a kategóriagyőzelmek mellé: erre az október 19-én záruló nevezetés után november 30-ig lehet szavazni a díj honlapján. A nem nyertes, de a zsűri által kiemelkedő színvonalúnak ítélt honlapoknak emellett Minőségi Díj néven tanúsítványt ajánlanak fel.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés