hirdetés
hirdetés

Itthon is indul a közösségi kuponozás

2010-09-08

Elindult a Bónusz Brigád közösségi vásárlói site, ahol csoportokat hoznak létre akciókhoz, kampányokhoz, véleménynyilvánításhoz. A közösségi vásárlás weboldal működési elve Amerikából származik.

Megkezdte működését a Bónusz Brigád közösségi kupongyűjtő oldal. A site működésének eredeti koncepcióját a Groupon nevű amerikai társaság fejlesztette ki.

A közösségi vásárlói rendszer lényege, hogy különböző szolgáltató cégektől, legfőképp éttermektől, fitnesz- és wellness kluboktól, kozmetikai szalonoktól kedvezményt alkudnak ki annak fejében, hogy egy bizonyos előre megállapított számú vevőt juttatnak az étterembe, boltba, klubba, stb. A tranzakció kuponok révén történik: a vevő a fizetés után kinyomtathatja a kupont, ami feljogosítja őt, hogy egy meghatározott időn belül igénybe vegyen valamilyen kedvezményt.

A Bónusz Brigád alapítói, Heller Gábor és Kaprinay Zoltán. Heller korábban írt forgatókönyveket (Csak szex és más semmi, Nap utcai fiúk), alapított könyvkiadót (Krimiklub.hu) és tévézéssel is foglalkozott (Extra-Kultúrháttér). Kaprinay dolgozott az Internettónál és az Index alapítói között volt a cég közleménye szerint, a Westelnél elindította a 777sms.hu-t, majd évekig vezette az A38 Hajót, öt éve saját tanácsadó cége van, emellett az Aloha Informatika Kft operatív igazgatója.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés