hirdetés
hirdetés

IVSZ, IEB, Kirowski - ismét kiírta a pályázatot

2006-08-25
Újra keresi az év legsikeresebb internetes kereskedőjét a pályázat alapítója, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az Inter-Európa Bank (IEB), valamint a verseny támogatója, a Kirowski.

Az Év Internetes Kereskedője díjért folyó verseny tavaly indult, amely a Bookline győzelmével zárult. A fődíjat idén is az az internetes kereskedő vállalkozás kapja, amely a vásárlók internetes szavazása, illetve a szakmai zsűri döntése alapján legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem területén, és a zsűri véleménye alapján a legjobbnak bizonyul. A zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 vállalkozás közül - több körös elbírálás után - először kijelöli az általa legjobbnak minősített tíz e-kereskedőt, majd közöttük azt az egyet, amely megkapja az Év Internetes Kereskedője Díjat. A szakmai zsűrizés üzleti, pénzügyi és marketing kritériumok alapján történik.

A tavalyi nyertes, a Bookline egy évig használhatta a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott számos kedvezményt is igénybe vehette. A szakmai zsűri akkor a bortarsasag.hu internetes oldalt választotta az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjévé. Az internetes közönségszavazás idén szeptember 15-e és október 15-e között zajlik.

hirdetés
hirdetés