hirdetés
hirdetés
hirdetés

Januártól pénzt kérnek az RTL Klubért

A csatorna nettó 490 forint kér majd előfizetőnként januártól az Antenna Hungáriától és a kébeltársaságoktól, ha azok nem hajlandók fizetni, akkor az eddig ingyenesen rendelkezésükre bocsátott műsort letiltják. Ez az összeg minden bizonnyal jelentkezni fog az előfizetőknél is, drágulni fognak a programcsomagok.

hirdetés

Januártól nem adja többé ingyen a műsorát az RTL Klub a kábeltársaságoknak és az Antenna Hungáriának, tudta meg a Hvg.hu. A főleg kisebb szolgáltatókat tömörítő Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetségnek tett ajánlat 490 forint plusz áfás összegről szól háztartásonként, ami szokatlanul magas összeg: nagyjából duplája az eddigi legdrágább csatornák, a Sport1 és Sport2 díjának. Ez listaár, tehát a nagyobb szolgáltatók esetében alkuképes lehet, emellett ha a szolgáltatók csomagban vásárolnak IKO-csatornákat, megint csak kedvezményeket érhetnek el. Mindez közvetlenül nem érintené a fogyasztókat, de a műsorterjesztő vállalatok minden bizonnyal az előfizetői díjakra fogják terhelni a megnövekedett költségeket.

Az RTL Klub és a Tv2 indulásukkor, 1997-ben engedélyezték műsoruk ingyenes átvételét a kébelszolgáltatóknak. Az RTL Klubnak még 2011 végégig él a koncessziós szerződése, mely szerint a földfelszíni analóg sugárzás az elsődleges műsorterjesztő platformja, de időközben jóval több, több mint két és félmillió kábeles háztartásban érhető el, mint földi sugárzás útján – szoba- vagy tetőantennával nagyjából nyolcszázezer háztartásban nézik a csatornát.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés