hirdetés
hirdetés

Kék Dunára lett nagykorú a Hill & Knowlton

2009-10-21
Két órás dunai hajótúrával, a Kék Duna keringő szakadatlan melódiájával, wellness pálinka kompozícióval és pókerversennyel ünnepelte 18. születésnapját a Hill & Knowlton magyarországi irodája.

Október 15-én ünnepelte 18. születésnapját az egyik legnagyobb globális pr-ügynökség, a Hill & Knowlton hazai irodája. A Millenium I nevet viselő hajón a nagykorúvá vált ügynökséget Lakatos Zsófia ügyvezető mellett Göllner András köszöntötte, aki a magyar irodát alapította és idén senior tanácsadóként újra csatlakozott a vállalathoz. Beszédében elmondta, 1996-ban 24 tanácsadóval hagyta ott az irodát, amelynek létszáma ma nagyjából a fele, de optimizmusát fejezte ki a jövőbeli növekedéssel kapcsolatban.


Az ünneplést a közép-európai szóvivők harmadik konferenciája keretében rendezték, így az est házigazdájának szerepét Orodán Sándor, a Magyar Szóvivők Egyesületének elnöke töltötte be, aki Szilvásy Péter kíséretében egy speciális itallal, a wellness pálinka kompozícióval köszöntötte a Hill & Knowltont. [A különlegességről a Szívlapáton írtunk bővebben.] A konferenciára és a születésnapra Londonból Budapestre látogatott Stuart Smith, a Hill & Knowlton régiós vezetője is.

A Kék Duna keringő ismétlődő zenéjével aláfestett kétórás dunai hajóút, egy Esterházy-torta és néhány pohár pezsgő után a vendégek (már akinek volt fényképes igazolványa) a Tropicana Casinoban rendezett pókerversennyel folytatták az ünneplést.

Lausek Esther

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés