hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két helyettest választott az MTI új vezére

A Szalai Annamária által jelölt, és csütörtökön megválasztott Belénessy Csaba két vezérigazgató-helyettest kért fel az MTI vezetőségébe.

hirdetés

Miután a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma csütörtökön megválasztotta a közszolgálati médiumok, köztük a Magyar Távirati Iroda (MTI) Szalai Annamária által jelölt vezérigazgatóit, Belénessy Csaba, az MTI új vezérigazgatója a cég pénteki vezetői értekezletén bejelentette, hogy helyetteseinek Szabó László Zsoltot és Vas Évát kérte fel.

A két újonnan felkért vezető közül Szabó László Zsolt az intézményen kívülről érkezik: ő jelenleg az Echo Tv vezérigazgatója, de 1997 és 1999 között a Duna TV gazdasági alelnöke, 1999 és 2001 között pedig az MTV elnöke is volt. Ez utóbbi posztjáról 2001-ben mondott le, miután a közszolgálati tévé a csőd szélére került. Vas Éva mostani kinevezéséig az MTI gazdasági területért felelős alelnöke volt.

Szabó László Zsoltot egyébként az első fordulóban még a Magyar Televízió élére javasolta a médiatanács, amikor Belénessy még a Magyar Rádiót vezérigazgatói posztjára volt jelölve. Ekkor viszont még nem sikerült vezetőket választani, mivel a nyolc javasolt személy közül egy sem kapta meg a kuratóriumi szavazatok kétharmadát. A csütörtöki vezérigazgató-választáson azonban már az egyszerű többség is elég volt.

(forrás: MTI, Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás