hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két nyílt tender a Mammutnál

Kreatív- és magazintendert hirdetett a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ. November 15-ig várják az ajánlatokat, a kiírást letöltheti a Kreatív Online-ról.

hirdetés

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ az idén ősszel két tenderre vár ajánlatokat: az egyik kreatívfeladatokhoz, a másik magazinkészítéshez kötődik.

A kreatív feladatokra szóló pályázat a bevásárlóközpont kommunikációs kampányainak kreatív fejlesztésére, grafikai tervezésre és nyomdai előkészítésre szól. A magazintenderen a Mammut Magazin és médiaajánlója tervezési, előkészítési és gyártási feladatainak elvégzésére keresnek partnert.

Mindkét tender nyertese januártól egyéves megbízást kap, további egy év meghosszabbítási lehetőséggel. A leadási határidő november 15-e, az eredményhirdetés azonban eltérő időpontban várható: a márkamagazinra kiírt eljárás eredménye november 30-án derül ki, a reklámfeladatok gazdáját pedig december 15-én nevezik meg.

A pályázati kiírások közül a kreatív itt, a magazin itt tölthető le, valamint a kreatívdíjakhoz is tartozik egy kitöltendő táblázat.

A Mammut 2008 év végén három feladatra hirdetett a szakmát megmozgató tendert: 35 pályázatot kellett elbírálnia a kiírónak. Akkor a magazintendert a korábbi partner Globie International nyerte el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Fileok

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
na, erre is kíváncsi leszek.
most megint megmutathatja a reklámszakma, hogy van még lejjebb. és azt is, hogy mennyivel.
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés