hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két zsűrielnök Cannes-ban

Luciano Deos és Dave Senay szerepelni fog idén a Cannes Lions zsűrijében. Előbbi a design, utóbbi szakember a pr kategória zsűrielnöke lesz. 

hirdetés

Luciano Deos
Brazil dizájnert, Luciano Deost kérték fel az idei Cannes Lions egyik zsűrijének vezetésére. A GAD‘ alapítója és elnöke a dizájn kategóriába érkezett nevezéseket bírálja el.

A dél-amerikai cég alapítója 25 éves pályafutása alatt számos brazil és nemzetközi ügyfélnek dolgozott, mint a Petrobras, a CPFL Energia, a Gerdau, a Claro és a Walmart. Ezek között több díjat nyert Cannes-ban, a New York Festivalson és az IF Designon is. Luciano Deos nem először bírál Cannes-ban, 2009-ben már ült a dizájn kategória zsűrijében, és jelenleg is elnöke az Abedesignnak, amely a brazil dizájntársaságok egyesülete.

Dave Senay
A Cannes Lions-ön a pr-kategóriát a 30 év pr-tapasztalattal rendelkező Dave Senay vezeti, aki a Fleishman-Hillard elnök-vezérigazgatója. A szakembernek többek között vállalati- és kríziskommunikációs, valamint public affairs tapasztalatai vannak és a Fleishman-Hillard főbb ügyfeleinek - telekommunikációs, biotechnológiai, informatikai, egészségügyi cégeknek – dolgozott.

Philips Thomas, a Cannes Lions vezére a kinevezés kapcsán azt mondta, örül annak, hogy a viszonylag fiatal pr- és dizájnkategóriának két ilyen, a hivatását kimagaslóan gyakorló zsűrielnöke van.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás