hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kilián Csaba lett az ITD új vezetője

Kilián Csaba eddigi befektetési igazgató lett az ITD Hungary új vezérigazgatója – írja az Index. Elődjét hétfőn rendkívüli felmondással menesztették.
hirdetés

Kilián Csaba
Kilián Csaba
Rétfalvi György vezérigazgató visszahívását követően Varga István gazdasági miniszter Kilián Csaba befektetési igazgatót kérte fel az ITD Hungary vezérigazgatói teendőinek ellátására. A szakember a megbízást elvállalta.

A mérnök és közgazdász végzettségű új vezérigazgató az ITDH elődszervezetének egyik alapító tagjaként az 1993-as indulás óta különböző vezető pozíciókat tölt be a cégnél. Ötödik éve, 2005 óta befektetési igazgató, külföldi befektetési projektek menedzselésével, kül- és belföldi szakmai programok megvalósításával és a magyar befektetési lehetőségek felkutatásával foglalkozik, 2005-ben a köztársasági lovagkeresztet kapott.

Rétfalvi Györgynek hétfőn azonnali hatállyal, rendkívüli felmondással mondtak fel. A gazdasági miniszter a tavaly októberben lezárult KEHI-vizsgálatra és annak megállapításaira hivatkozva szüntette meg Rétfalvi munkaviszonyát.

(forrás: Index, Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás