hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kreatív - személyi változások

Az Élelmiszer című szaklap főszerkesztőjeként dolgozik tovább a Kreatív marketingrovatának volt szerkesztője, Vámos Éva.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek
A Professional Publishing Hungary gondozásában megjelenő szaklapoknál több személyi változás is történt, miután Vámos Évát az Élelmiszer című magazin főszerkesztőjének nevezték ki. A vezető korábban a lapcsaládunkhoz tartozó Kreatív marketingkommunikációs havilap marketingrovatának szerkesztője volt. Vámos Éva elmondta: az FMCG-piac szaklapjánál több változtatást tervez, amely a tartalmat és layout-ot is érinti. A főszerkesztői feladatokat korábban Hermann Zsuzsa látta el.

A Kreatívnál Vámos Éva helyét Császár László vette át december 1-jétől. A szakember korábban az MRM Budapest reklámügynökségnél kreatívként dolgozott, azt megelőzően pedig a DDB-nél volt szövegíró. A változással Román Balázs vezető szerkesztő felelősségi körébe került a Reklám, a Fókusztéma, a Melléklet és a Társasági rovaton kívül az új Vélemények rovat is.

A Média rovat vezetője Galambos Márton lett, aki a jövőben továbbra is ellátja a Pr-, a Nemzetközi hírek és a Könyv rovatok vezetői feladatait is.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás