hirdetés
hirdetés

Marquard Media - design-díjakat osztott

2008-03-31
A Marquard Media gondozásában megjelenő DesignRoom magazin kiosztotta az első Design Award díjakat. A két csomagolásdesign kategóriában a Zwack és a Heineken nyert.
Az immár harmadik éve megjelenő DesignRoom magazin a Design Awardot azzal a hagyományteremtő céllal indította el, hogy elismerje azokat a termékeket, melyek megjelenésében vagy kommunikációjában a design, mint hozzáadott érték jelenik meg.

Az első Design Awardon a szórakoztató elektronika kategória első helyezettje a Samsung lett, amely az YP-P2 mp3-lejátszóval nyert. A háztartási készülék kategória győztese a Whirlpool, amely az Emotion termékkel győzte meg a zsűrit. A kiskészülékek versenyén a Philips szerezte meg az első helyezést a HD5730 Full Automatic Espresso kávéfőzővel. A mobilkommunikáció kategória legjobbja a Samsung Giorgio Armani luxusmobil, míg az autó kategória nyertese a Fiat 500-as modell lett.

A zsűri döntése szerint a legjobb női parfümdesignért a La Prairie-silver Rain eau de parfum-nek járt a díj, a férfi parfümdesign-versenyt pedig Giorgio Armani Attitude parfümje nyerte.

A csomagolás- és palackdesign kategória első helyezettje a Heineken Futur Alupack termék lett, míg a csomagolás dobozos italok kategória győzteseként a Zwack kapott díjat a Nemes Pálinka Mini kollekciójáért.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés