hirdetés
hirdetés

McDonald’s - a Noguchival is dolgozik

2008-04-26
A McDonald’s az Avantgarde Group mellett áprilistól egy másik pr-ügynökséggel is együtt dolgozik. A Noguchi Porter Novelli referenciái alapján, tender nélkül nyerte el a megbízást, amely a gyorsétterem-lánc szponzorációs és életmód programjainak kommunikációjára vonatkozik.

Tájékoztatási feladatokkal bízta meg a McDonald’s a Noguchit. A cég nem írt ki tendert a feladatokra, hanem referenciái alapján kérte fel az ügynökséget. A McDonald’s állandó pr-ügynöksége, az Avantgarde Group, amely 2006. tavaszán tenderen nyerte el a megbízást, és a továbbiakban is dolgozik a hirdetőnek.

A Noguchi a gyorsétterem-lánc szponzorációs, illetve kiegyensúlyozott életmód programjait kommunikálja az év végéig tartó megbízás során. A vállalat támogatja például a labdarúgó EB játékos kísérő programját, a Kihívás Napját, a Pekingi Olimpiai Játékokat és a McDonald’s Gyermek Jégkorong Bajnokságot is. A kiegyensúlyozott életmód programon belül kiemelt téma az Irányadó Napi Beviteli Érték (INBÉ) bevezetése és a McDonald’s megújuló termékválasztéka.

A Noguchi a megbízás során Vadnai Ágnesnek, a McDonald’s kommunikációs vezetőjének jelent.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés