hirdetés
hirdetés

Megújul az NBC Universal

2009-10-07
Újrapozícionálja öt globális csatornáját az NBC Universal. Az új névvel és arculattal 2010 elején találkozhatnak a nézők.

Az NBC Universal újrapozícionálja öt legfontosabb csatornamárkáját, és megváltoztatja az NBC Universal Global Networks divízió nevét is: ezentúl Universal Networks International (UNI) lesz. Az új csatornanevek és logók egységesen a „Universal” szóra épülnek.

Az öt megújuló csatorna – a Universal Channel, a sci-fit sugárzó SyFy Universal, a krimiket vetítő 13th Street Universal, a „csajos történetekre” építő Diva Universal és a filmekkel operáló Studio Universal – 2010 elején debütál a nemzetközi piacokon.

Az első megjelenés a SyFy Universal franciaországi elindulása lesz 2010 januárjában, rá egy hónapra pedig a Studio Universal indul el Latin-Amierikában. Az alapcsatornák jövő év végére 130 országban és több mint 150 millió háztartásban lesznek jelen.

A Universal Networks International sajátgyártású programokkal is támogatja majd az öt kulcscsatornát. Ezeken felül más stúdiókból, és az NBCU International TV Productions divíziótól is érkeznek majd műsorok.

Az UNI Magyarországon egyelőre a Hallmark Channel, a Movies 24 és a KidsCo csatornákkal van jelen.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés