hirdetés
hirdetés

Megvan az új BKV-szlogen

2009-03-13
Eredmény született a BKV ügynökségeknek kiírt pályázatán. A kétszavas új szlogen a „Mozgásba hozzuk a várost” sort váltja.

„Önnek jár” – az Index Tékozló Homár blogja úgy tudja, ez lesz a BKV új szlogenje.

A közlekedési vállalat februárban hirdetett pályázatot az új jelmondatra, amely az eddig használt „Mozgásba hozzuk a várost” sort válthatja. A tenderen csak ügynökségek indulhattak ötletekkel, a közlekedési cég pedig már elbírálta a pályázatot, a nyertes ötletet ugyanakkor egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

A félmillió forinttal jutalmazott győztes ügynökséget viszont kihirdették: eszerint a legjobbnak ítélt ötletet a Protest PR jegyzi.

Papp Dániel, az ügynökség társtulajdonosa a Kreatív Online kérdésére azt mondta: hivatalosan maguk sem tudják, melyik ötletet választotta a zsűri: minthogy ők is csak a Homárról értesültek a vélelmezett választásról, megvárják a bejelentését.

Az ex-újságírók alapította pr- és marketingügynökséget némiképp furcsa helyzetbe hozza az Addict blog félkomoly közösségi brainstormingja. A blog ezzel tiltakozott a magánszemélyeket kizáró, és legfeljebb négyszavas, kommunikációs stratégiához nem kapcsolt szlogent kereső pályázat ellen. Ezen ugyanis felmerült a „Neked jár” szlogenötlet, amely ötödikként zárt a blog olvasói által benyújtandó három ötletről döntő szavazásán.

„Az Addict brainstormingjáról mi is csak ma értesültünk, amikor megjelent az állítólagos győztes szlogen a Tékozló Homár blogon, benne a hivatkozással” – mondta Papp Dániel. „Jóllehet, úgy tartják, hogy az ötletek tárháza végtelen, de mindenki tudja, hogy két hasonló idea - főleg ilyen kicsi szakmán belül - könnyen előfordulhat. Sajnáljuk, hogy ilyen támadások célpontjává váltunk, és valamennyit határozottan visszautasítjuk” – fogalmazott az ügynökség társvezetője.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés