hirdetés
hirdetés
hirdetés

Metro - alkalmi munkát adott az Irigy Hónaljmirigynek

Az Irigy Hónaljmirigy szerkeszti a Metro napilap április 3-i számát. A kiadó szerint ez nem áprilisi tréfa, idén több alkalommal be akarnak vonni az olvasók körében népszerű közéleti személyiségeket az újság oldalainak alakításába.
hirdetés
A Metro idén nemcsak időszakos mellékletekkel rukkol elő, hanem vendégszerkesztőket is bevon egy-egy szám készítésébe. Április 2-án a pop-rock paródiacsapat, az Irigy Hónaljmirigy kóstol bele az újságírásba, összesen négy oldalnyi anyagot állítanak majd össze, amely az április 3-i kiadásban jelenik meg.

A Metro 2008-ban több alkalommal is megismétli ezt különböző közéleti személyiségekkel közösen. Lesznek, akiket szerkesztési feladatokkal bíznak meg, míg másokat egy-egy közérdekű téma kapcsán véleményük publikálására kérnek majd fel. A kiválasztottak körét a közelmúltban indult Metro Life Panel önkéntes tagjain tesztelik.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Itt a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy a Hornbach új kampánnyal jelentkezik. Szerencsére nem változtattak az eddig bevált humoros megközelítésen.

Az elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választott ügynökséget.

Szakértőket is bevonnak a  munkába, hogy a rovat edukálja is az olvasókat.

A szpotban a VOLT és a Sziget most csendes helyszíneit járja körbe a Jeep hazai márkanagykövete.

Május 27-én válik elérhetővé 50 ország mellett itthon is a BTS Menü a McDonald'sban.

hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás
hirdetés