hirdetés
hirdetés

Metro - előléptetések

2006-11-09
A magyar Metro egykori lapigazgatóját Global Logistics Controllerré léptették elő az ingyenes hírújság nemzetközi központjában.
A Metro International munkatársa, Tokai Mátyás november 6-ától Global Logistic Controllerként dolgozik tovább, de a szakember továbbra is Magyarországról végzi majd az új munkakörrel járó feladatokat. Ezentúl Tokai Mátyás ellenőrzi és segíti az öt régióra (Észak-Amerika, Dél-Amerika, Észak-Európa, Dél-Európa. Ázsia) osztott, összesen 21 országra kiterjedő logisztikai tevékenységet, amelybe nemcsak a terjesztési, hanem a papírbeszerzési, nyomtatási és egyéb szállítási feladatok is beletartoznak. Tokai Mátyás a régiókért és országokért felelős terjesztési igazgatókkal egyeztetve a globális logisztikai igazgatónak tartozik jelentési kötelezettséggel.
A szakember 1998 óta dolgozik a magyar kiadónál. Magyarországi terjesztési igazgatóként ő felelt az újság megjelenéséért irodaházakban, oktatási intézményekben, és a felszíni tömegközlekedési eszközökön.
A Metro hírújság magyarországi terjesztési vezetését Farkas István vette át. Farkas István pécsi terjesztési képviselőként kezdett dolgozni a magyarországi Metrónál, majd vidéki terjesztési vezető, legújabb kinevezését megelőzően pedig az országos terjesztési vezetői pozíciót töltötte be.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés