hirdetés
hirdetés

Microsoft - szakmai blogot indított

2007-12-07
Üzleti blogot tervezett a MEC Interaction a Microsoft Dynamics részlegének, amely a cég vállalatirányítási szoftvereit kínálja. Az ügynökség szerint a Magyarországon még újszerűnek számító üzleti blog kiegészítése vagy kiváltója lehet a hagyományos bannerkampánynak.
A novemberben elindult ERP-blog a vállalatirányítással foglalkozó szakembereknek, elsősorban a hazai kis- és középvállalatok vezetőinek szól. Bár az ERP-blog a Microsoftnak készült, az oldal szerint független médiumként, a vállalat szakmai támogatásával működik.

A blog célja, hogy érthető módon szóljon a vállalatirányítás egyes témaköreiről, népszerűsítsék a területet, és tájékoztatást adjanak a téma iránt érdeklődő olvasóknak.

Hamvas Bálint, a MEC Interaction hazai vezetője úgy véli, hogy az üzleti blog kiegészítője, vagy kiváltója lehet egy hagyományos kampánynak. A szakember szerint az új médium egyik legfontosabb értéke a független véleménynyilvánítás, ezért a bújtatott reklámok és pr-cikkek hamar tönkretehetik a hitelességét.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
hirdetés